Η Εταιρεία Μας

Η Dominate-plus είναι μια ελληνική οικογενειακή εταιρεία η οποία πορεύεται στο χώρο της δημόσιας υγείας με αξίες, συναισθήματα και συνεχή υποστήριξη από οίκους του εξωτερικού και τις καλύτερες εταιρείες της Ελλάδας.

Στη Dominate-plus οι ανάγκες του κοινού μεταφράζονται σε ολοκληρωμένες προτάσεις ικανές να δώσουν λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα δημόσιας υγείας.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για καλύτερη ζωή κάθε στιγμή και να βρίσκουμε λύσεις που ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες.

Σαν εταιρεία χρησιμοποιούμε μια ολιστική προσέγγιση για την αντιμετώπιση των ζητημάτων δημόσιας υγείας που προκύπτουν και προσφέρουμε την τεχνογνωσία, τις διαδικασίες και τις μεθόδους που απαιτούνται για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των ζητημάτων αυτών.

Γνωρίζοντας ότι τα τρωκτικά, τα έντομα και τα λοιπά αρθρόποδα είναι σε θέση να επηρεάσουν την υγεία και την ευημερία του ανθρώπου είμαστε εδώ ώστε να μοιραζόμαστε με εσάς μια καθημερινότητα λιγότερο περίπλοκη, να αισθανόμαστε ασφαλείς κάθε στιγμή και προστατευμένοι.

Η Dominate-plus είναι πάντα δίπλα σας!